« Povratak na Minerali

Strong Bones - 100 kapsula

Broj komercijalnih bodova: 72.00

Cijena:
126,32kn

Cijena za članove:
90,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Kapsule STRONG BONES  sadrže kalcij i magnezij u idealnom omjeru (2 to 1). Njihovi sastojci predstavljaju djelotvornu pomoć u prevenciji osteoporoze i očuvanju zdravih kostiju. Kelatna veza osigurava djelotvornu apsorpciju. 

Kalcij i magnezij su mineralne tvari neophodne organizmu. Kalcij jača kosti i zube. Njegov manjak može prouzrokovati rahitis, osteoporozu, osteomalatiju i karijes. Kroz uobičajenu ishranu naš organizam ne dolazi do dovoljne količine kalcija i stoga smo skoro svi upućeni na njegovu suplementaciju. Potrebe žena za kalcijem su relativno veće, a ta potreba se dalje povećava u periodu poslije porođaja i u menopauzi. Magnezij je neophodan za djelotvorno funkcioniranje živčanog sustava, mišića i brojnih enzima.  On sudjeluju u upravljanju funkcija preko 300 vitalno važnih enzima, i tako igra važnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata, masti, nukleinskih kiselina i bjelančevina, kao i u procesima proizvodnje i iskorištavanja energije. Smanjuje mogućnost nastanka bubrežnog i žučnog kamenca. Neophodan je za ugradnju kalcija.  

 

Kalcij (900 mg) - kako se kalcij pojačano troši u alergijskim reakcijama treba ga nadomjestiti, ali zajedno sa magnezijem. Zajedno znatno doprinose olakšanju alergijskih tegoba

Magnezij (450 mg) - manjak magnezija u organizmu dovodi do hiperaktivnosti imunoloških stanica poput mastocita i bazofila te one lakše ispuštaju histamin. Posebno je koristan kod bronhospazma (grčenja bronhija) jer opušta mišiće pluća te donosi olakšanje kod astme, kašlja i otežanog disanja

STRONG BONES - Za zdrave i jake kosti.

 

Doziranje:

4 - 6 kapsula dnevno uz obroke, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje:

100 kapsula

Sastojci:

  • kalcij 300 mg
  • magnezij 150 mg

 


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

Što vam...

Cijena redovna:
147,37kn
Cijena za članove:
105,00kn

CaliVita Cosmetics