« Povratak na Ljekovito bilje

Rhodiolin - protiv stresa i umora

Broj komercijalnih bodova: 180.00

Cijena:
315,79kn

Cijena za članove:
225,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Najvažnije aktivne komponente u biljci Rhodiola rosea su rozavin i salidrozid koji osiguravaju adaptogeno djelovanje koje ublažava štetne mehanizme koje u našem organizmu pokreće dugotrajan stres. Rhodiola jača i tonizira živčani sustav, jača imunološki sustav te potiče psihičku i tjelesnu izdržljivost.

Rhodiolin - protiv stresa i umora. Stres je životna činjenica od trenutka nastanka života na zemlji. Stres je definiran kao skup reakcija prilagodbe organizma na razne poticaje (stresore) kao što su užurbanost, neizvjesnost, buka, infekcije, zagađenje itd. Akutni stres je sastavni dio života svakog organizma i tisućljećima unazad, pokazao se kao pozitivan i motivirajući, pomažući jedinki da preživi opasne situacije. Međutim, za čovjeka današnjice, važno je razumjeti kronični stres koji uzrokuje promjene u hormonalnoj ravnoteži, umanjuje tjelesnu snagu, štetno djeluje na mentalno zdravlje, doprinosi emocionalnoj nestabilnost, depresiji, nesanici i razdražljivosti.

Kroničan stres slabi naš imunitet, doprinosi pojavi krvožilnih bolesti i srčane aritmije, sudjeluje u razvoju dijabetesa, slabi seksualne funkcije, ubrzava starenje i razvoj karcinoma... Zbog toga je kontrola i regulacija stresa bitan preduvjet sprječavanja bolesti suvremenog čovjeka. U regulaciji stresa koriste nam adaptogene biljke, a Rhodiola Rosea dobila je primat najbolje adaptogene biljke na svijetu, što znači da ima sposobnost smanjiti pretjeranu reakciju organizma domaćina na stresore, kao i smanjiti štetne učinke stresora. Najvažnija područja primjene:

Neurološki sustav

 - doprinosi proizvodnji serotonina i dopamina (smanjenje osjećaja boli, depresije...)

Tjelesne performanse

 - povećava tjelesnu izdržljivost, potiče anabolizam (izgradnja mišića), stimulira sintezu rezervoara energije (ATP, kreatin fosfat), što je od velike važnosti za iscrpljene i kronično umorne osobe, a naročito za srčane bolesnike.

Mentalne performanse

 - prirodno sredstvo za dostizanje vrhunskih mentalnih sposobnosti, bistrinu misli i memorije za studente, učenike, za sve koji žele sačuvati mentalne sposobnosti

Emocionalno zdravlje

 - promjene raspoloženja, depresija, nesanica, seksualno zdravlje

Zdravlje srca i krvnih žila

 - pozitivno djeluje kod aritmije, doprinosi regulaciji krvnog tlaka

Imunološki sustav

 - kod oslabljenog imuniteta, autoimunih bolesti, karcinoma

Dijabetes, pretilost, funkcija endokrinih žlijezda

 - potpora funkcije štitne žlijezde, pomoć kod problema dijabetesa

Neplodnost

 - koristi se kod problema neplodnosti u oba spola

 

Doziranje:

1 kapsula 3 puta dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje:

120 kapsula

Sastojci:

  • rhodiola rosea 100mg
  • cink 5mg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

Što vam...

Cijena redovna:
147,37kn
Cijena za članove:
105,00kn

CaliVita Cosmetics