« Povratak na Ljekovito bilje

Pro-State Power - za prostatu

Broj komercijalnih bodova: 220.00

Cijena:
385,96kn

Cijena za članove:
275,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Pro-State Power - za prostatu. Prostata je žlijezda koja je posebno ugrožena u zrelijoj životnoj dobi, uslijed narušene hormonalne ravnoteže i djelovanja slobodnih radikala. Bogat sadržaj pomno odabranog bilja i minerala osigurava najpotrebnije aktivne tvari kod problema prostatitisa, dobroćudnog povećanja prostate, te za ukupno zdravlje prostatičnog tkiva. Pogodan je i za ublažavanje tegoba u postoperativnom periodu, a doprinosi i prevenciji raka prostate.

Problemi s prostatom spadaju u sam vrh učestalosti oboljenja muškaraca. Uslijed hormonalnih promjena koje prate životnu dob, benigno povećanje prostate javlja se kod 80% muškaraca. Bolest se razvija postepeno, a karakteristične tegobe i simptomi su često i učestalo mokrenje, tanji i isprekidani mokraćni mlaz te nekontrolirano kapanje mokraće. Pored neugodnosti prouzrokovanih bolovima i simptomima koji mogu utjecati na spolni život, sve češće dolazi do pojave malignih oboljenja, pa je tako rak prostate drugi po učestalosti kod muške populacije. Osim redovite kontrole, od iznimnog značaja su i prirodne ljekovite tvari koje pozitvno djeluju kod problema s prostatom.

Pro-State Power sadrži osam komponenti koje učinkovito ublažavaju teškoće pri mokrenju i grčeve, djeluju antipiretički i dezinfekcijski, te poboljšavaju hormonalnu ravnotežu ne uzrokujući smanjenje libida i potencije.

Likopen

ima snažan antioksidativni i antitumorski učinak.

Serenoa repens

efikasno smanjuje učestalost noćnog mokrenja, a sadrži sitosterole i masne kiseline koji blokiraju pretvorbu testosterona u nepoželjne derivate. Ovo je djelovanje potvrđeno u nizu istraživanja te se ova biljka nameće kao najbolje prirodno sredstvo za sprječavanje bujanja stanica prostate.

Afrička šljiva

sadrži sitosterole koji povoljno djeluju na hormonalnu ravnotežu muških spolnih hormona, te povećava elastičnost mjehura te olakšava protok urina kroz mokraćni kanal.

Laneno sjeme

sadrži lignane koje imaju antikancerogeni učinak. Dokazano je da ljudi koji koriste lignane u prehrani manje obolijevaju od raka dojke, debelog crijeva i prostate. Osim toga, Sadrži omega-3 masne kiseline, alfa-linolensku te linolnu kiselinu u pravilnim omjerima, što osigurava djelotvornost kod upalnih i degenerativnih procesa.

Kopriva

povoljno djeluje na akutne upalne procese mokraćnih kanala, upale bubrega i mjehura.

Selen

je element u tragovima, vrlo važan za muškarce jer pojačava mušku spolnost, te smanjuje neugodne simptome koji proizlaze iz nepravilne hormonalne aktivnosti. Selen je također neophodan za stvaranje sjemena.

Selen

Cink

ima važnu ulogu u reproduktivnom sistemu muškarca jer stimulira sintezu testosterona koji olakšava i erekciju i ejakulaciju. Pokazao se vrlo djelotvoran u sprječavanju benigne hiperplazije prostate (BHP).

Bioperin

je biljni sastojak koji povećava biološku iskoristivost svih ostalih ostalih sastojaka Pro-State Powera.

 

Doziranje:

2 tablete dnevno.

Pakiranje:

60 tableta

Sastojci:

  • Sabal palma, bobice (Serenoa repens) 300 mg
  • ekstrakt lišća velike koprive 150 mg
  • ulje lanenog sjemena 150 mg
  • ekstrakt kore afričke patuljaste palme (Pygeum Africanum) 60 mg
  • bioperin 1 mg
  • cink 15 mg
  • selen 80 mcg
  • likopen kompleks 2.5 mg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle hranjiva krema za lice

Aquabelle hranjiva krema za lice

Poseban sastojak...

Cijena redovna:
99,65kn
Cijena za članove:
71,00kn

CaliVita Cosmetics