« Povratak na Minerali

Power Mins

Broj komercijalnih bodova: 80.00

Cijena:
140,35kn

Cijena za članove:
100,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Tablete POWER MINS koje sadrže oligoelemente i mineralne tvari u optimalnom odnosu. Djelatni principi na sinergistički način uzajamno jačaju svoje djelovanje. njihova k elatna veza osigurava potpunu apsorpciju i iskorištavanje.

Mineralne tvari i oligoelementi su od životne važnosti, ali organizam ih nije u stanju proizvesti. Nedostatak minerala i oligoelemenata dovodi do nepravilnosti u funkcioniranju organizma ili čak do bolesti. iako se dnevne potrebe našeg organizma za oligoelementima ili elementima u tragovima (cink, mangan, željezo, bakar, selen, krom, molibden) mjere u mikrogramima, oni su neophodni za normalno i zdravo funkcioniranje organizma. Potrebe za minralima (kalcijem, magnezijem, kalijem) su znatno veće. Mnoge složene kemijske reakcije ne mogu se odigrati bez istovremenog sudjelovanja minerala i oligoelemenata. Kalcij je odgovoran za zdravlje kostiju i zuba, pospješuje apsorpciju željeza, neophodan je za funkcioniranje živčanog sustava. Magnezij ije neophodan za djelotvornu funkciju mišića i igra važnu ulogu u procesu pretvaranja šećera u krvi u energiju. Kalcij i magnezij zajedno pomažu rad srca i krvotoka i njihov unos neophodan je za prevenciju osteoporoze. Željezo i kobalt su neophodni za izgradnju crvenih krvnih zrnaca (hemoglobina), kao i nekih staničnih enzima, sprječavajući time zamor i anemiju. Bez bakra se ne može ugraditi željezo u hemoglobin, a bez kroma nema adekvatnog metabolizma ugljikohidrata. Jod je potreban za adekvatnu funkciju štitne žlijezde, a mangan za funkcioniranje probavnih enzima. Molibden potpomaže metabolizam ugljikohidrata i masti, a pored toga je sastavni dio enzima odgovornog za iskorištavanje željeza. Kalij regulira metebolizam vode, ritam i funkciju srčanog rada, i potpomaže eleminaciju razgradnih produkata izmjene tvari. Selen ije vrlo važan antioksidant koji usporava procese starenja tkiva i igra značajnu ulogu u sprječavanju nastanka tumora. Cink kontrolira i usmjerava metaboličke procese u organizmu, rad enzimskih sistema, održava zdravlje stanica i neophodan je za sintezu bjelančevina.

POWER MINS  - Snaga minerala.

Doziranje:

2-4 tablete dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje:

100 tableta

Sastojci:

 • kalcij 250 mg
 • magnezij 150 mg
 • kalij 24 mg
 • cink 7.5 mg
 • mangan 4 mg
 • željezo 4 mg
 • bakar 0.5 mg
 • jod 50 mcg
 • selen 20 mcg
 • krom 50 mcg
 • molibden 125 mcg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

Što vam...

Cijena redovna:
147,37kn
Cijena za članove:
105,00kn

CaliVita Cosmetics