« Povratak na Ljekovito bilje

Ocean 21 - Aloe Vera

Broj komercijalnih bodova: 264.00

Cijena:
463,16kn

Cijena za članove:
330,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Iscjeliteljska moć prirode - tekući koncentrat za jačanje imuniteta

Ocean 21 sadrži kombinaciju biljaka i minerala koja predstavlja prirodni odgovor na detoksikacijske potrebe organizma danas. Ocean 21 sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), Taheebo, cikle, mrkve, brusnice i kompleks minerala (elemenata u tragovima).

Jedna od značajki upotrebe Ocean 21 očituje se u remineralizaciji organizma, s obzirom da sadrži preko 60 mineralnih komponenti i elemenata u tragovima među kojima i srebro. Minerali su se tijekom mnogo milenija akumulirali u oceanima, tvoreći pogodnu sredinu (energija pohranjena u ionima minerala) za razvoj prvih jedinki života.

Tijekom tisućljeća geološke povijesti, ovi su se elementi prirodno miješali, a ovaj morski sadržaj minerala i elemenata u tragovima jednak je mineralnom sastavu ljudske krvi i embrionalne tekućine. Prema tvrdnji nobelovca Linusa Paulinga, ukoliko bi se ljudska prehrana nadopunila ovim životvornim spektrom minerala, mnoge bolesti i zdravstveni problemi mogli bi biti spriječeni, a postojeći smanjeni. Oni su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma, jer sudjeluju u radu preko 130 enzima i enzimatskih sustava u tijelu.

S obzirom na kroničan nedostatak minerala u tlu te u kopnenim biljkama trebamo ozbiljno shvatiti važnost nadopunjavanja naše prehrane morskim algama koje nam donose iscjeliteljsku moć mora i oceana.

Osim toga, aktivne tvari biljaka u Ocean 21 pokazuju posebno zaštitno djelovanje i kod zaštite od zračenja (čišćenje od radiokativnih čestica- cezija, stroncija itd.) i kod uklanjanja teških metala iz organizma (živa, olovo, kadmij itd.). One potpomažu i ubrzavaju limfnu drenažu, čime doprinose uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljenih ostataka hrane. Potiču uklanjanje liposolubilnih toksina (dioksin) iz organizma, djeluju antifungalno, antivirusnoi antibakterijski, te kao prirodno sredstvo protiv zatvora. Blagotvorno djeluju kod refluksa jednjaka, gdje ublažavaju pretjeranu želučanu kiselinu i pojavu žgaravice, a dprinose i stabilizaciji i harmoniziranju endokrinog sustava. Djelatne tvari porijekolm iz aloje i morskih algi naročito doprinose imunološkom sustavu tako da potiču stvaranje stanica obrane te doprinose njihovom funkcionalnom statusu.

Prema nedavnim istraživanjima, neke tvari porijeklom iz morskih algi smanjuju opasnost od formiranja ugrušaka te preventivno djeluju na zdravlje krvnih žila i nastanak ateroskleroze. Aktivnost tvari očituje se i kroz antitumorsku i antimutagenu zaštitu. Desetorostruki koncentrat taheebo čaja osigurava izrazito antiupalno, antigljivčno i antitumorsko djelovanje.

Ocean 21 s pravom predstavljamo kao jedan od naših najpotpunijih proizvoda neophodnih u suvremenoj prehrani čovjeka.

Doziranje:

1-2 jušne žlice 2 puta na dan ili prema preporuci lječnika

Pakiranje:

946 ml

Sastojci:

  • Aloe vera 2000 mg
  • Miješavina ekstrakta morskih algi 3100 mg
  • Ekstrakt Taheebo čaja 1100 mg
  • Sok brusnice 350 mg
  • Ekstrakt cikle 350 mg
  • Kompleks elemenata u tragovima 330 mcg

Pažnja

Osobe koje boluju od hiperfunkcije štitne žlijezde, trebaju se prije upotrebe ovog proizvoda posavjetovati sa svojim liječnikom.

 


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle losion za njegu lica

Aquabelle losion za njegu lica

Cijena redovna:
119,29kn
Cijena za članove:
85,00kn

CaliVita Cosmetics