« Povratak na Ljekovito bilje

Noni x 2 = - 10% popusta!

Broj komercijalnih bodova: 456.48

Cijena:
800,00kn

Cijena za članove:
576,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Domovina Nonija je Francuska Polinezija koja označava skupinu od 118 otoka i atola u južnom Pacifiku. Najveći i turistički najpoznatiji među njima je otok Tahiti. Polinezija je na glasu kao raj na zemlji, a među prvim evropljanima koji su došli na ovo otočje su James Cook i članovi posade legendarnog broda Bounty. Polinezijski Noni se više od 2000 godina koristi kao prirodni tonik i lijek za poremećenu ravnotežu probavnog, crijevnog, dišnog i imuno sustava. Korišten je i kod svakodnevnih probleme : temperatura, upala,proljeva, zatvora, te kod životinjskih ugriza i uboda insekata. Extrakt iz voća  noni, bogat vitaminima, mineralnim tvarima (natrij, kalij, željezo, mangan, magnezij), aminokiselinama i enzimima. Ostali sastojci : kseronin, prokseronin, skopoletin, damnakantal.

Noni (lat. Morinda citrifolia) je voćka udomaćena na otocima Francuske Polinezije i Havaja. Znanstvena istraživanja provedena posljednjih desetljeća otkrivaju sve veći broj djelatnih principa Nonija i tako dodatno objašnjavaju stoljetnu privrženost starosjedioca prema ovom voću Plod ove čudesne biljke sadrži 18 vrsta aminokiselina, mineralne tvari i brojne vitamine i enzime. Najvažniji među njima su prokseronin, serotonin, skopoletin i damnakantal.   Damnakantal igra kontrolnu ulogu u diferencijaciji stanica i tkiva. Pošto doprinosi nastajanju najpovoljnijeg nivoa tzv. T- i B- stanica, kao i makrofaga limfnih stanica, on pomaže imunološkom sustavu da se djelotvorno nosi s bolestima.  Kseronin i prokseronin koji se nalaze u noniju imaju antidepresivno djelovanje. Ove tvari pojačavaju proizvodnju endorfina čije oslobađanje rezultira dobrim raspoloženjem i dobrom atmosferom.  Ublažavaju bolove uslijed upale zglobova i njihove istrošenosti a da pri tom ne stvaraju ovisnost. Pokreću mehanizme za sprječavanje upale, imaju antialergijsko djelovanje i pojačavaju otpornu sposobnost organizma prema bakterijama i virusima. Skopoletin podržava funkciju štitnjače, povećava razinu serotonina i melatonina u organizmu sprječavajući time promjene raspoloženja, tj. povoljno utječe na sposobnost prilagođavanja dnevnim promjenama i regulira ciklus sna. Djelatni principi ovog voća zajednički pozitivno utječu na metabolizam i pomažu u očuvanju zdravlja.  

Kraljica voća.

Doziranje za noni sok:

Svima koji prvi puta počinju piti Noni preporučamo test dozu zbog eventualne alergije.Test traje 3 dana. Test doza: 1/4 čepa Noni-a, ujutro prije jela.

  Preventivna doza: 1-2 čepa dnevno(za zdrave osobe), npr:
 • 1 čep ujutro na tašte
 • 1 čep prije spavanja 1 sat nakon obroka.
  Preporučamo kurativnu dozu od 2-4 čepa dnevno npr.
 • 1 čep ujutro na tašte
 • 1 čep prije dnevnog obroka (min 1/2 sata prije)
 • 1 čep prije spavanja min 1 sat nakon obroka. Noni se uklapa u sve vrste vaše terapije.

Pakiranje:

 • 2 x 946 ml

Sastojci:

 • noni 2 x 400mg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle hranjiva krema za lice

Aquabelle hranjiva krema za lice

Poseban sastojak...

Cijena redovna:
99,65kn
Cijena za članove:
71,00kn

CaliVita Cosmetics