« Povratak na Ostali dodaci

Liver Aid

Broj komercijalnih bodova: 223.20

Cijena:
391,57kn

Cijena za članove:
279,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Suvremen proizvod koji sadrži aminokiseline i oligoelemente za regeneraciju i zaštitu jetre. Posebno se preporučuje osobsma koje redovno uzimaju lijekove ili alkohol.

Jetra je centar metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Sinteza i razgradnja aminokiselina se također odvija u jetri. Ovaj organ je odgovoran za proizvodnju krvi, sudjeluje u reguliranju razine šećera u krvi, neutralizira toksične tvari koje se nakupljaju tijekom metaboličkih procesa. Funkcionalne smetnje koje nastaju uslijed bolesti jetre neposredno utječu na spomenute procese. Međutim, klinički simptomi se javljaju samo u slučaju ozbiljnijeg oštećenja jetre, ali njeno mašćenje koje rezultira cirozom, započinje već znatno ranije. Čimbenici koji uzrokuju oštećenje jetre mogu biti trovanje kemijskim sredstvima, stalno uzimanje lijekova, neumjerena potrošnja alkohola i virusne infekcije. Arginin i druge aminokiseline štite i pomažu jetri u obavljanju njenog zadatka - detoksikaciji i neutralizaciji štetnih i toksičnih nusproizvoda metaboličkih procesa u našem organizmu. Arginin se smatra i djelatnim principom koji pojačava potenciju. Podrška jetri.

Doziranje:

3-6 kapsula dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje:

100 tableta

Sastojci:

 • L-arginin 100mg
 • L-cistein 100mg
 • L-ornitin 100mg
 • metionin 100mg
 • alfa - ketoglutarska kiselina 100mg
 • L-karnitin 50mg
 • kolin 25mg
 • alfa-lipoična kiselina 12.5mg
 • ekstrakt sikavice (Silybum marianum) 15mg
 • krom 25mcg
 • selen 10mcg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle hranjiva krema za lice

Aquabelle hranjiva krema za lice

Poseban sastojak...

Cijena redovna:
99,65kn
Cijena za članove:
71,00kn

CaliVita Cosmetics