« Povratak na Minerali

Iron plus

Broj komercijalnih bodova: 53.60

Cijena:
94,04kn

Cijena za članove:
67,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Tablete željeza IRON PLUS odlično se apsorbiraju u organizmu zahvaljujući kelatnoj (organskoj) vezi, vitaminu C i bioflavonoidima. U ovoj aminokiselinskoj kelatnoj formi, asimilacija željeza je 3 do 10 puta veća nego u nekelatnoj anorganskoj formi.

Željezo je mineral koji je neophodan za život. On je potreban za nastajanje crvenih krvnih zrnaca (hemogoblin) i za formiranje nekih enzima. Željezo unosimo hranom,ali se od tako unesene količine samo 2-20 % apsorbira i stvarno stiže u cirkulaciju. Stoga smo uglavnom upućeni na uzimanje suplementarnih proizvoda. prvenstveno od željeza zavisi koja količina kisika će stići do mozga, srca, jetre, mišića i ostalih tkiva. Željezo ppmaže rast, povećava obrambenu sposobnost od bolesti i sprječava zamor. Ono može spriječiti i liječiti anemiju prouzrokovanu nedostatkom željeza i može koži povratiti njen prirodno dobar tonus.

IRON PLUS - Željezno zdravlje.

Doziranje:

1 tablet dnevno, ili prema preporuci liječnika.

Pakiranje:

100 tableta

Sastojci:

  • željezo 10 mg
  • vitamin C 30 mg
  • citrusni bioflavonoidi 10 mg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle hranjiva krema za lice

Aquabelle hranjiva krema za lice

Poseban sastojak...

Cijena redovna:
99,65kn
Cijena za članove:
71,00kn

CaliVita Cosmetics