« Povratak na Ljekovito bilje

Evening Primrose Oil - ulje noćurka

Broj komercijalnih bodova: 108.00

Cijena:
189,48kn

Cijena za članove:
135,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Evening Primrose Oil kapsule sadrže ulje žutog noćurka. Nezasićene masne kiseline prirodnog su izvora i neophodne za zdravu funkciju cirkulacije . Proizvod Evening Primrose Oil se može koristiti i u kozmetičke svrhe nanošenjem na kožu. Izuzetne vrijednosti žutog noćurka čine ovaj proizvod idealnim za svaku obitelj.

Ulje žutog noćurka biljka koja raste u Južnoj Americi i Kanadi. U njenom ulju nalaze se dvije nezasićene masne kiseline : linolna kiselina i gama-linolenska kiselina, koje su poznate po svojim brojnim blagotvornim djelovanjima. One reguliraju tjelesnu težinu, smanjuju krvni pritisak i vjerojatnost nastanka krvnih ugrušaka , čime mogu umanjiti rizik od nastanka srčanih bolesti i krvarenja u mozgu. Ulje žutog noćurka može biti blagotvorno i na drugim područjima : ono olakšava neugodne simptome koji prethode menstruaciji (predmenstrualni sindrom - PMS), u određenoj mjeri štiti jetru od štetnih utjecaja alkohola, poboljšava funkciju imuno sustava i usporava proces starenja. Naša prehrana je bogata zasićenim masnim kiselina i kolesterolom, a siromašna za organizam korisnim nezasićenim masnim kiselinama i stoga korištenje ulja žutog noćurka ima veliki značaj.

Evening Primrose Oil - Tajna mladosti.

Doziranje:

3-6 želatinskih kapsula dnevno, ili prema preporuci ličenika.

Pakiranje:

100 želatinskih kapsula

Sastojci:

  • cis-linolenska kiselina 365 mg
  • gama-linolenska kiselina 45 mg


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

EveryMoment krema za intimnu njegu žena i muškaraca

Što vam...

Cijena redovna:
147,37kn
Cijena za članove:
105,00kn

CaliVita Cosmetics