« Povratak na CaliVita uređaji

BioHarmonex 4.0

Broj komercijalnih bodova: 3600.00

Cijena:
6.315,78kn

Cijena za članove:
4.500,00kn


U cijenu je uračunat PDV.

Terapija pulsirajućim elektromagnetskim poljem stimulira i pomaže u održanju električnog naboja koji imaju zdrave stanice, što pomaže u smanjenju stope stanične smrti, a istodobno povećava i ubrzava metabolizam i sposobnost stanica da se obnove i pomlade. Informacija koja može pokrenuti procese samo-regulacije ima najveći efekat ako je prirodna (kao na primjer ljekovito bilje i njegove iscrpine) i ako je replika procesa koji se odvijaju u prirodi kao što je pulsirajuće magnetno polje koje odašilje specifične frekvencije, a one potom izazivaju efekat rezonancije (zajedničko vibriranje na istim frekvencijama).
Dr. Albert Abraham je u svome dugogodišnjem radu došao do zaključka da »bolest treba promatrati kao promjenu u rasporedu i broju elektrona u molekulama, a koja ima za posljedicu promjenu molekularne strukture stanice. Ova promjena kasnije postaje vidljiva pod mikroskopom kao promjena pojedinih stanica.« Naime, frekvenciju koje imaju zdrave stanice našeg organizma ometaju nebrojeni štetni utjecaji okoline (od elektromagnetskih polja, visokonaponske struje, mikrovalnih pećnica, televizora, računala i mobitela do otrovnih kemikalija, virusa, bakterija i gljivica). Na primjer, toksini koji ulaze u organizam imaju svoju frekvenciju s kojom tijelo nije u rezonanciji. Tako toksini svojom frekvencijom ometaju frekvencije tkiva i organa, stvarajući disharmoniju, neravnotežu i kaos. Ova disharmonija negativno utječe na tjelesne funkcije, zdravlje i samu homeostazu organizma. BioHarmonex proizvodi vanjsko elektromagnetsko polje, čime utječe na prirodno elektromagnetsko polje koje proizvode određena tkiva u tijelu i stimulira ga, te na taj način povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije (samoizliječenja) organizma.

Opis programa:

 • DIJETE: Za zdrav razvoj i rast djece neophodni su osnovni sastojci (hranjive tvari) i korektna uputstva (prijenos informacija). Štetni utjecaji okoline i eventualne zaraze poremetit će optimalni razvoj. ProgramDijete može pomoći u koordiniranju ovih funkcija, kod kojih kombinacija potprograma utječe na sve funkcije koje su neophodne za zdrav razvoj.

 • IMUNO SUSTAV: Primjenom ovog programa možemo postići i održavati harmoniju urođene, prirodne (nespecifične) i nastale (specifične) otpornosti pospješujući funkcionalne aktivnosti različitih vrsta leukocita (bijela krvna zrnca) i imuno stanica (B- i T-limfociti). Program se može djelotvorno kombinirati i s drugim programima za podršku imuniteta, kao što su Dijete, Vječno mladi, Opuštanje, Živci, Bioritam i Meridijan.

 • VJEČNO MLADI: Potpomaže antioksidativni sustav organizma, čime se usporava starenje stanica. Kombinacija potprogramskih sustava koja sadrži ovaj program pospješuje rad imuniteta, kako kod muškaraca, tako i kod žena, te jača libido. Program se može vrlo uspješno kombinirati s programima Opuštanje, Živci, Detoksikacija, Cirkulacija, Bioritam i Meridijan.

 • HORMONI: Djeluje na endokrine receptore stanica, s ciljem da poboljša njihovo receptorsko djelovanje za hormone. S obzirom da je njegova namjena ubrzati unos i iskorištavanje proteina neurotransmitera, može biti koristan u održavanju energetskog balansa u tijelu i ublažavanja simptoma puberteta, menopause i PMS-a.

 • BOL: Analgetik je bilo koja tvar koja smanjuje osjećaj bola. Kao odgovor na bol, tijelo može iskoristiti nekoliko prirodnih analgetika, kao što su skupina hormona neurotransmitera - endorfina i vrsta enzima koji se nazivaju proteaze. Program je namijenjen poboljšanju receptorskih svojstava tih prirodnih analgetika te stoga može pomoći u smanjenju boli kod ozljeda, problema sa zglobovima i glavobolja. Program se može učinkovito kombinirati i s drugim programima za ukupni blagotvorni učinak, kao što su Opuštanje, Živci, Vječno mladi, Hormoni, Cirkulacija, Bioritam i Meridijan, kao i s programima koji potpomažu probavu i detoksikaciju – Detoksikacija, Probava, Jetra-gušterača i Urinarni trakt.

 • OPUŠTANJE: Na negativne psihološke ili fizičke stimulanse tijelo reagira tako da stvara vlastitu negativnu energiju u obliku stresa. Fiziološki, energija nastaje oslobađanjem hormona adrenalina i kortizola. Ukoliko stanični receptori postanu manje osjetljivi na ta dva hormona i pojačano osjetljivi na prirodne neurotransmitere za opuštanje i smirenje, poput serotonina i dopamina, ukupno zdravstveno stanje – fizičko i psihičko, postati će smirenije i opuštenije. Namjena programa je pomoć kod suzbijanju štetnih posljedica stresa, i podrška općem osjećaju dobrobiti.

 • ŽIVCI: Program je zamišljan kao podrška harmonizaciji živčanih procesa, a time i harmonizaciji koordinaciji ostalih funkcija. Preporučuje se osobama koje se bave intelektualnim radom za povećanje učinka, kod disfunkcije živčanog sistema prouzrokovane nepravilnom cirkulacijom u mozgu (zbog sporosti kojom vanjski utjecaji djeluju na hormonski sustav, period tretiranja trebao bi iznositi barem jedno godišnje doba), kod depresija (kao dopunska terapija), kod oporavka od vegetativne distonije, za uspostavljanje pravilne cirkulacije (u kombinaciji s redovitom tjelesnom fizičkom aktivnosti), za povremeno pospješivanje mentalnih sposobnosti, (pad kvaliteta mentalnih sposobnosti najčešće nije oboljenje, ali vraćanje na normalu ili jačanje ovih funkcija od velikog je značaja!). Upotreba se preporučuje također kod hiperaktivne djece. Program se učinkovito može kombinirati s program OPUŠTANJE, u cilju suzbijanja učinaka kronične napetosti.

 • DETOKSIKACIJA: Bez obzira na način života, naše tijelo uvijek akumulira određenu količinu toksina. To mogu biti pesticidi, konzervansi, alkohol, dim ili ostala onečišćenja iz hrane ili okoline ili rezultat nepravilnog ili nedovoljnog uklanjanja otpadnih tvari iz organizma za koje tijelo posjeduje posebne sustave, a ponajprije organe kao što su jetra, bubrezi i slezena. Rad tih vitalnih organa zahtijeva ogromnu količinu energije, stanične regeneracije i koordinacije. Detoksikacija je program koji se sastoji od nekoliko potprograma namijenjenih poboljšanju djelovanja jetre, bubrega, slezene, gušterače i crijeva. Može se učinkovito kombinirati s drugim programima, kao što su Disanje, Probava, Jetra-gušterača i Urinarni trakt, a sve u svrhu podrške metabolizmu.

 • MRŠAVLJENJE: Prirodni način izbacivanja masnoće iz tijela je njeno oslobađanje iz adipoznog tkiva i prevođenje u lipoprotein u jetri. Kada je u formi lipoproteina, stanice je mogu apsorbirati i oksidirati s ciljem dobivanje energije ili pak izbaciti kao otpadnu tvar Program MRŠAVLJENJE je zamišljen kao podrška tom procesu.

 • VID: Za pravilno djelovanje, oči imaju vrlo specifične zahtjeve na staničnom nivou. Program je namijenjen podršci djelovanja i regeneracije stanica povezanih s vidom. Može biti učinkovit u kombinaciji sa suplementima koji pomažu funkciju vida, kao što su beta karoten, lutein, vitamin C, masne kiseline i cink. Program se može koristiti nekoliko puta dnevno.

 • CIRKULACIJA: Naše srce i krvožilni sustav su neophodni za prijenos kisika i hranjivih tvari do stanica, kao i za prijenos ugljikovog dioksida i otpadnih tvari iz stanica, te za podupiranje imuno sustava. Sama količina stanične aktivnosti u ovakvom sustavu diktira visoki nivo elektromagnetske komunikacije. Stoga bi srce i cirkulacija mogli biti posebno osjetljivi na blagotvorno djelovanje biorezonance. Program je namijenjen podupiranju i poboljšanju djelovanja i zdravlja svih komponenti cirkulacije. Može se učinkovito kombinirati s programima kao što su Opuštanje, Živci, Vječno mladi, Bioritam i Meridijan, kao i s programima koji pomažu probavu i detoksikaciju – Detoksikacija, Probava, Jetra-gušterača i Urinarni trakt.

 • DISANJE: Program je usmjeren na funkcioniranje pluća, te je zamišljen kao podrška optimalnom djelovanju i učinkovitosti ovog vitalnog organa.

 • PROBAVA: Jedan od faktora pravilne prehrane je kvaliteta hrane, no podjednako je važna i sposobnost pravilne apsorpcije hranjivih tvari iz hrane koju jedemo. Za apsorpciju su zadužene crijevne bakterije i epitelne stanice tankog crijeva, enterociti. Program djeluje na elektromagnetsku aktivnost tih stanica s ciljem njenog poboljšanja. Također podržava djelovanje jetre i žučnjaka, koji proizvode sokove neophodne za probavu. Učinkovito se može kombinirati s drugim programima koji djeluju na gastrointestinalni trakt, poput programa Jetra-gušterača ili Detoksikacija, te također koristiti kao dodatna terapija uz dodatke prehrani koju pomažu pravilan rad probave.

 • JETRA - GUŠTERAČA: Program koji također podupire pravilnu probavu i apsorpciju hranjivih tvari. Jedna od mnogobrojnih funkcija jetre je i regulacija metabolizma masti i glukoze, proizvodnja žuči, što je neophodno za pravilnu probavu. Gušterača proizvodi enzime za probavu i pomaže stanicama u procesu dobivanja energije iz glukoze, preko hormona inzulina. Često hrana koju jedemo sadrži enzime koji pomažu probavu, no obrada i kuhanje mogu uništiti te enzime. To zapravo znači da u tom slučaju gušterača mora proizvesti dovoljno enzima za pravilnu probavu. Preduvjet savršenog procesa probave (uz već spomenuti) je i optimalno funkcioniranje jetre i žuči, kao i uravnoteženost i vremenski usklađeno funkcioniranje gušterače. Blagotvorni učinci mogu se još povećati u kombninaciji s dodatcima prehrani namijenjenih pomoći kod probave.

 • URINARNI TRAKT: Bubrezi obavljaju mnoge funkcije u tijelu, uključujući regulaciju hormonskog sustava, proizvodnje krvi, metabolizma vode i soli, te izmjenu tvari koštanog tkiva. Jedna od najvažnijih uloga bubrega je svakako filtracija i ukljanjanje otrovnih tvari iz metabolizma, i upravo zbog toga zastoj u radu bubrega može imati ozbiljne posljedice na zdravlje. Program je namijenjen podršci rada bubrega i urinarnog trakta, i može se kombinirati s programom Detoksikacija. Program je najbolje koristiti tijekom ranih prijepodnevnih ili kasnih poslijepodnevnih sati, jer su tada i bubrezi najaktivniji.

 • KOSTUR: Većina ljudi o kostima razmišlja kao o statičnoj komponenti, na istina je da se naše kosti aktivno mijenjaju, poput ostatka tijela. Kako bi ostale zdrave, kosti moraju obnavljati stanice, a te stanice moraju imati sposobnost apsorpcije i zadržavanja minerala iz krvotoka, potrebnih za njihovu izgradnju, poput kalcija. Učinci jačanja snage kostiju, mogućnost zacijeljivanja uslijed lomova, te stanja poput osteoporoze su dovoljan dokaz da kosti sadrže žive stanice. Program je namijenjen poboljšanju djelovanja i učinkovitosti tih stanica te stoga može pomoći osigurati čvrstu strukturu kosti, kao i poboljšati djelovanje fiziterapije, oporavka od ozljeda i osteoporoze.

 • NAKON TRENINGA: Metabolizam posjeduje mnoge sustave prilagodbe na intenzivnu fizičku aktivnost. Nakon treninga, tjelesne rezerve energije, ATP i glikogen su jako iscrpljene, kao i kisik iz krvotoka. Dolazi do akumuliranja mliječne kiseline i katabolize mišičnih vlakana. Kada fizička aktivnost prestane, organizam se odmah baca na obnovu energetskih rezervi i ponovnu izgradnju mišićnih vlakana. Program je zamišljen kao potpora djelovanju različitih stanica uključenih u procese obnove i izgradnje. Brzina i učinkovitost oporavka ovise o snazi sportaša, pa program može pomoći u poboljšanju cjelokupnih rezultata i kondicije.

 • MERIDIJAN: Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, ljudsko tijelo prekriveno je nevidljivom mrežom kanala, koji se nazivaju meridijani. Meridijani su smješteni na različitim mjestima i dubinama ispod kože, i teže poklapanju linearnih sustava našeg tijela, poput krvnih žila, skeletnih mišića i živčanih kanala. Meridijani imaju značajnu ulogu u komunikaciji i kordinaciji različitih organa i dijelova tijela, kao i u strujanju krvi i energije. Poremećaj meridijana, nepovoljno će djelovati na sklad i ravnotežu metabolizma. Zbog toga tijelo može postati osjetljivije na bolesti, oboljenja, ozljede i bol. Kineska akupunktura i akupresura stimulira određene točke uzduž meridijana, što onda djeluje i na druge točke duž istog meridijana. Meridijani vrlo dobro reagiraju na elektromagnetsku terapiju. Program Meridijan namijenjen je stimuliranju i harmoniziranju svih meridijana istovremeno, čime pomaže optimalno cjelokupno djelovanje metabolizma, uz osjećaj sklada i dobrobiti. Ovaj osjećaj dobrobiti može se posebno poboljšati ukoliko se program koristi u kombinaciji s progamom BIORITAM.

 • BIORITAM: Fizičko, emotivno i intelektualno stanje svake osobe nisu konstantne, već su podložne cikličkim modelima koji se nazivaju biološki ritmovi. Nije poznat točan unutarnji mehanizam koji uzrokuje te cikluse, no jedan od mnogih čimbenika koji bi mogao biti zaslužan je činjenica da je tijelo po svom sastavu 70 % voda. Voda je dobar medij za elektromagnetske valove, zvučne valove, silu težu, atmosferski pritisak, hladnoću, vrućinu i svjetlost. Svi ti čimbenici mogu utjecati na bioritam. Program se posebno preporuča za ljude koji često putuju, i mijenjaju vremenske zone, ili za one koji pate od fizioloških promjena povezanih s promjenom vremenskih uvjeta ili godišnjih doba. Djelovanje programa se može povećati ako se koristi s drugim programima kao što su Živci, Opuštanje, Meridijan i Cirkulacija.

 • KOŽA: Program djeluje na obnovu epitelnih i drugih stanica, neophodnih za zdravi razvoj kože.

Uz već 25 postojećih kompleksnih programa uređaj je opremljen dodatnim sadržajima:

 • Funkcija programiranja omogućuje korisniku postavljanje vremena terapije unaprijed. Npr., ako želimo da Detox program počinje svaki dan u 6 sati, jednostavno to možemo namijestiti ako pratimo korake programiranja u priručniku. Uređaj se može programirati u skladu s biološkim satom organa kako bi se postigla maksimalna učinkovitost.
 • Izbor jezika - korisnik može birati između 15 različitih jezika
 • Praktična veličina - jednostavan za korištenje i praktične velićine, možete ga uvijek nositi sa sobom.
 • LCD ekran - LCD tehnologija daje izvrsnu sliku i vizualni imidž.
 • Punjiva baterija
 • Priručnik za uporabu
 • Traka za vrat


Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Preporučujemo proizvod za:

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle hranjiva krema za lice

Aquabelle hranjiva krema za lice

Poseban sastojak...

Cijena redovna:
99,65kn
Cijena za članove:
71,00kn

CaliVita Cosmetics