« Povratak na Imunitet

Kemoterapija - Pomoć za održavanje krvne slike

Preporučujemo kombinaciju slijedećih preparata:
Osobe koje idu na kemoterapiju ili zračenja zbog održavanja krvne slike preporučujemo Ocean 21 tekući koncentrat za jačanje imuniteta + Super Mega 50

Super Mega 50

SUPER MEGA 50 formula za...


Cijena:
349,47kn

Cijena za članove:
249,00kn

Ocean 21 - Aloe Vera

Iscjeliteljska moć...


Cijena:
463,16kn

Cijena za članove:
330,00kn

Samburex

Samburex je tekući...


Cijena:
315,79kn

Cijena za članove:
225,00kn

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Kemoterapija - Pomoć za održavanje krvne slike

Ljudski organizam sposoban je da se brani i zaštiti od svih bolesti ako je obrambeni sustav jak i neoštećen. Cilj liječenja prije svega trebao bi biti njegovo jačanje, te održavanje obrane i kvalitete življenja ako je bolest već prisutna. Svi oblici današnjeg liječenja raka narušavaju imunitet što pogoduje bržem razvoju bolesti, a i mogućnosti razvoja istovremenih novih infekcija - Pauling i Cameron.
Zračenje i kemoterapija, osim što ubijaju stanice raka, oštećuju i zdrave stanice, slabeći time opće stanje organizma i obrambeni sustav.
Kirurški zahvat traži opće dobro stanje organizma i obrambenog sustava, što već u bolesti nedostaje.
Autori "Rak i vitamin C" knjige naglašavaju da bi konvencionalne metode liječenja usmjerene uglavnom na množenje i bujanje stanica trebalo preusmjeriti na metode koje jačaju sustav obrane organizma, kao i na zaustavljanje prodiranja stanica raka u tkiva-metastaziranje.
Imunostimulacija prvog reda treba biti imperativ u liječenju raka, kao i svih ostalih bolesti, u čemu je djelovanje i snaga vitamina C nemjerljiva. Tolerancija i podnošljivost vitamina C kod raka posebno je visoka- do 50 grama dnevno. Vitamin C se može uzimati u neograničenim količinama, jer je netoksičan, a topljiv je u vodi. Korisnije je uzimanje manjih količina svaka tri sata, jer se oralnim uzimanjem bolje resorbira i do 50% nego veće količine.
Vitamin C djeluje snažno protiv raka u zajednici sa vitaminom B12, a dr. S.Eymard ispitivala je tu kombinaciju 20 godina u liječenju sarkoma i leukemije. Tumor nije rastao, a stanice raka prestale su se potpuno množiti, a život se produžio i poboljšao.
Istraživači Harwarda predvođeni dr. Roth, stručnjakom za Beta karoten, dokazali su da Beta karoten smanjuje rizik bolesti raka i potpomaže liječenje.
Vitamin A se pokazao kao koristan i djelotvoran dodatak u liječenju raka kemoterapijom i zračenjem u obnovi tkiva, terapijske tegobe su bile ublažene i podnošljivije, a liječenjke uspješnije, čak i za 80%.
Uzimanje vitamina prije zračenja barem tjedan dana, zatim za vrijeme zračenja i poslije zračenja i to upravo onih vitamina koje zračenje organizmu oduzima ili uništava, a to u slijedeći vitamini:
A, B, C, E, K (gotovo svi) umanjuju popratne pojave i neutralizirajući nastale otrove s omogućavanjem izlaska iz organizma.
Namirnice sok cikle, brusnice, zatim češnjak, posebno su djelotvorne biljke, koje podržavaju liječenje organizma u samoliječenju.
Ravnoteženi odgovor na svaku bolest ,pa i rak, nalazi se uvijek u prirodnim mogućnostima i zakonima obrane!

Preporuka liječnika

CaliVita u svom širokom asortimanu nudi preparate izrađene helatnom tehnologijom, na biljnoj osnovi za jačanje imuniteta preventivno, a i kod već nastalih zdravstvenih tegoba. Preporuke liječnika: dr. Valeria Sedlak, dr. EarI Mindell, dr. William Lane, dr. James E Balch, dr. Michael Colgan, dr. Patricia Amor, dr. Albina Dumić.

Bodova: 0


0 kom
0,00 kn


Artikala:
Iznos košarice:

Pregled košarice »
Prijavi se »

Moja košarica

Registriraj se i Uštedi 25%!

Registriraj se i Uštedi 25%!Potrebno je postati član i samo prvi puta prilikom kupovine kupiti proizvode sa ukupnim zbrojem bodova "120". Tada ostvarujete pravo na popust od 25% na sve proizvode u trajanju od godine dana, dobivate člansku iskaznicu.

Kontaktirajte nas

Putem slijedećih brojeva telefona svakim danom od 09-20 sati:
+385 (0)91 541 6413
+385 (0)98 509 353

Top ponuda

CaliVita Cosmetics

Aquabelle hranjiva krema za lice

Aquabelle hranjiva krema za lice

Poseban sastojak...

Cijena redovna:
99,65kn
Cijena za članove:
71,00kn

CaliVita Cosmetics